Na de studie

Ook wie eenmaal aan het werk is, kan tegen moeilijkheden of blokkaders aanlopen. Je kunt bijv. het gevoel krijgen dat je meer plezier uit je werk zou kunnen halen. Of je zou meer resultaat van je werk willen zien. Meer bijdragen aan de organisatie. Of je hebt veel werkstress. Hoge werkdruk. Of het werk combineert niet makkelijk met je privé-leven. Misschien werk je ongemerkt volgens denk- en gedragspatronen die eerder belemmeren dan inspireren. Wellicht merken je teamgenoten dat ook. Of je leidinggevende.

Dan kun je baat hebben bij coaching door een ervaren coach. Wat de coaching oplevert, hangt af van je vraag en wensen. Je kunt bij ons terecht voor:

- Flitsafspraak. Dit is een individueel, eenmalig, indringend consult, vooral geschikt voor ervaren werknemers met één specifieke vraag of probleem. Ook zeer geschikt voor wie al elders coaching heeft gehad.

- Powercoaching. Dit is een individueel kort traject van 4 tot 8 afspraken, geschikt voor zowel beginnende als ervaren werknemers met een werkgerelateerde vraag, of een vraag die meer persoonlijk van aard is maar die effect heeft op het werk. Veel voorkomende vraag is bijv. hoe om te gaan met hoge werkdruk. Andere veel voorkomende vraag is, hoe het werk goed te blijven doen in tijden van persoonlijke problemen.
Doorlooptijd 2 tot 5 maanden.

- Dieptecoaching. Dit is een individueel traject van 6 tot 12 afspraken, geschikt voor werknemers die een professionele ontwikkelingsvraag hebben. De meest voorkomende vragen hier zijn bijv. hoe de eigen inspiratie terug te vinden of te behouden, hoe zich verder te ontwikkelen en hoe een volgende (loopbaan)stap te maken.
Doorlooptijd 4 tot 10 maanden.

-Teamcoaching. Dit kan een traject van 3 tot 12 afspraken zijn, afhankelijk van de teamvraag. Geschikt voor nieuwe teams, voor teams die de samenwerking willen verbeteren en voor teams waar een specifieke vraag aan de orde is. Veel voorkomende vragen betreffen het verbeteren van de samenwerking, het creëren van teamspirit en het verhelderen van rollen met aandacht voor ieders specifieke expertise.
Doorlooptijd 2 tot 10 maanden.

Kenmerkend voor onze coaching is de verrassende probleembevraging, die vrijwel altijd leidt tot creatieve probleemanalyses en nieuwe oplossingsruimte. De coaching is gedragsveranderend, inzichtgevend en altijd respectvol. De expertise en eigen kracht van jou als werknemer of van jullie als team zijn leidend.

Je kunt meer informatie krijgen en/of een afspraak maken via het contactformulier rechts op deze pagina.

Comments are closed.