Na de studie

Ook wie eenmaal aan het werk is, kan tegen moeilijkheden of blokkaders aanlopen. U kunt bijv. het gevoel krijgen dat u meer plezier uit uw werk zou kunnen halen. Of u zou meer resultaat van uw werk willen zien. Meer bijdragen aan de organisatie. Of u hebt veel werkstress. Hoge werkdruk. Of het werk combineert niet makkelijk met uw privé-leven. Misschien werkt u ongemerkt volgens denk- en gedragspatronen die eerder belemmeren dan inspireren. Wellicht merken uw teamgenoten dat ook. Of uw leidinggevende.

Dan kunt u baat hebben bij coaching door een personal coach. Wij van de Haagse Studentenpsychologen hebben een jarenlange ervaring met personal coaching.

Wat de coaching u oplevert, hangt af van uw vraag en wensen. U kunt bij ons terecht voor:

- Flitsafspraak. Dit is een individueel, eenmalig, indringend consult, vooral geschikt voor ervaren werknemers met één specifieke vraag of probleem. Ook zeer geschikt voor wie al elders coaching heeft gehad.

- Powercoaching. Dit is een individueel kort traject van 4 tot 8 afspraken, geschikt voor zowel beginnende als ervaren werknemers met een werkgerelateerde vraag, of een vraag die meer persoonlijk van aard is maar die effect heeft op het werk. Veel voorkomende vraag is bijv. hoe om te gaan met hoge werkdruk. Andere veel voorkomende vraag is, hoe het werk goed te blijven doen in tijden van persoonlijke problemen.
Doorlooptijd 2 tot 5 maanden.

- Dieptecoaching. Dit is een individueel traject van 6 tot 12 afspraken, geschikt voor werknemers die een professionele ontwikkelingsvraag hebben. De meest voorkomende vragen hier zijn bijv. hoe de eigen inspiratie terug te vinden of te behouden, hoe zich verder te ontwikkelen en hoe een volgende (loopbaan)stap te maken.
Doorlooptijd 4 tot 10 maanden.

-Teamcoaching. Dit kan een traject van 2 tot 12 afspraken zijn, afhankelijk van de teamvraag. Geschikt voor nieuwe teams, voor teams die de samenwerking willen verbeteren en voor teams waar een specifieke vraag aan de orde is. Veel voorkomende vragen betreffen het verbeteren van de samenwerking, het creëren van teamspirit en het verhelderen van rollen met aandacht voor ieders specifieke expertise.
Doorlooptijd 2 tot 10 maanden.

Kenmerkend voor onze coaching is de verrassende probleembevraging, die vrijwel altijd leidt tot creatieve probleemanalyses en nieuwe oplossingsruimte. De coaching is gedragsveranderend, inzichtgevend en altijd respectvol. De expertise en eigen kracht van u als docent of van het team zijn leidend.

U kunt meer informatie krijgen en/of een afspraak maken via het contactformulier rechts op deze pagina.

Comments are closed.